Concurs de rețete tradiționale din Curtici

Îți place să gătești?

Vino alături de noi și înscrie-ți rețeta preferată în cadrul concursului dedicat produselor culinare locale.

Sunt așteptate rețete culinare provenite din familie sau cunoștințe care au locuit sau locuiesc în Curtici. Rețetele pot fi feluri principale, garnituri, deserturi sau băuturi.

Aplicația trebuie trimisă până pe 13 August 2019 (inclusiv). Aceasta se poate transmite în format electronic pe adresa daniel.covaci@primariacurtici.ro sau prin poștă (Casa de Cultură a orașului Curtici, str. Horia nr.1, Curtici – Arad, 315200 România).

Până pe 13 August 2019 se vor selecta 3 rețete câștigătoare, care vor fi puse în practică în cadrul evenimentului Curtici – Obiceiuri și tradiții culinare.

Prin trimiterea aplicației de înscriere în concurs se oferă acceptul ca rețeta să fie făcută publică și ca numele întreg al aplicantului să poată fi folosit în comunicările publice legate de eveniment.

Regulament Concurs

Pentru a fi validă, înscrierea în concurs va conține:

1.Rețeta culinară (cerință obligatorie): Rețeta este un text care conține numele preparatului, ingredientele, indicații privind proporțiile și modul de preparare.

2. Date de contact (cerință obligatorie): nume complet, număr de telefon, adresă de email (dacă este cazul) ale persoanei care înscrie rețeta în concurs.

3. Partea artistică (cerință obligatorie): o imagine clară cu produsul finit. Această parte a aplicației rămâne la atitudinea și creativitatea participantului. Poate conține și o imagine cu o bunică gătind sau o mătușă făcând prăjituri, fotografii ale unor note din caietul de bucate, o descriere a relevanței culturale a preparatului respectiv sau o ilustrare foto a etapelor preparării.

Competiția este organizată prin proiectul ROHU 315 COMSPORT. Acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană, prin Fondul European de Dezvoltare Regională și cofinanțat de statele partenere în program, România și Ungaria.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support