Informare: „Start Invest – Educație și finanțare pentru afaceri profitabileˮ – POCU/82/3.7./105598

Evenimentul va avea loc 

JOI – 29 Martie 2018 – orele 15.00-17.00

la Casa de Cultură a Orașului Curtici – Sala mică


Stimate domnule Ban,

Reprezentăm un consorțiu constituit din Fundația Centrul de Pregătire Profesională Vâlcea, Indice Consulting and Management și Fundația Antreprenoriat Social, cu o experiență de peste 20 de ani de activitate de susținere a mediului de afaceri și cu un portofoliu generos de proiecte implementate din fonduri de pre-aderare ale României la UE și din fonduri europene.

Împreună derulăm proiectul „Start Invest – Educație și finanțare pentru afaceri profitabileˮ – POCU/82/3.7./105598, care facilitează accesul locuitorilor din regiunea Vest la finanțări nerambursabile, având ca finalitate înființarea unor firme noi în mediul urban, asigurarea funcționării acestora și crearea de noi locuri de muncă.

Derularea activităților proiectului a început în luna Ianuarie a acestui an și acum ne aflăm în etapa de informare și selecție a persoanelor care corespund criteriilor de eligibilitate pentru a beneficia de avantajele oferite de „Start Investˮ.

Astfel, în această etapă, vă adresăm rugămintea de a ne sprijini în procesul de informare a locuitorilor din orașul Curtici și din împrejurimile acestuia. Este un bun prilej de a-i informa de această oportunitate și de a-i îndruma spre proiectul nostru. Fiecare beneficiar (angajat, șomer, persoană inactivă) al acestor fonduri poate primi un ajutor de minimis în valoare de 167.400 lei și are acces gratuit la instruire antreprenorială și consultanță pentru sprijinirea înființării și funcționării afacerii în perioada de start-up.

Sprijinul dumneavoastră ar consta în disponibilitatea de a ne aloca o sală cu o capacitate de 40-50 persoane pentru a organiza un seminar de informare pentru cei interesați privind oportunitățile oferite de proiectul Start Invest. Vă înaintăm propunerea de a organiza acest eveniment în 29 Martie 2018, asupra intervalului orar vom conveni ulterior.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support