Ștrandul termal Curtici


Acces bazine

apă termală
– de luni până duminică –

08.00 – 21.00

apă rece
– de marți până duminică – 

08.00 – 22.00


 

Tarife

  • bilet intrare 10 lei/zi
  • bilet intrare redus (elevi, studenți cu vârsta până la 25 ani, pensionari) 5 lei/zi
  • gratuit (veterani și văduve de război, sportivii Club Frontiera*, handbaliste*, copii sub 3 ani)
    *în grup după antrenament 2 – 3 ori/săptămână
  • închiriat căsuță 70 lei/zi
  • INTRARE 5 LEI DUPĂ ORA 20.00

 


 

Regulament

1. Este obligatoriu efectuarea unui duş de prespălare pentru înlăturarea substanţelor acide de pe corp (provenite din procesul natural de transpiraţie) înainte de a intra în bazin.

2. Este interzis accesul în bazin al persoanelor cu plăgi deschise, dermite, dermatoze sau boli transmisibile – unitatea îşi rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care prezintă afecţiuni ale pielii, în piscină.

3. Intrarea în bazin se face numai în costum de baie; nu este permisă intrarea în apă în ținută de stradă. Persoanele care nu respecta aceasta regulă vor fi evacuate din ștrand.

4. Este interzis consumul băuturilor alcoolice și al alimentelor de orice fel în bazin sau în jurul bazinului.

5. Nu sunt permise alergările şi jocurile imprudente pe marginea bazinului. Se interzice împingerea în apă a persoanelor aflate pe marginea bazinului. Nu ne asumăm răspunderea asupra unor eventuale accidente sau probleme de sănătate cauzate din aceste motive.

6. Este interzisă folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cât şi un comportament care să afecteze confortul și integritatea fizica a clienților și a personalului Ștrandului Termal Curtici.

7. In incinta complexului este obligatorie păstrarea curăţeniei şi respectarea normelor igienico-sanitare.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support