Anunț – Cererea Unica de Plată pentru sectorul vegetal si zootehnic (APIA)

Nr. 5694 / 27.02.2019

ANUNȚ

Primaria Orașului Curtici vă informează că in perioada :

1 Martie – 15 Mai 2019,

Se poate depune la Agentia de Plati si Intervenție pentru Agricultură – APIA – Centrul Județean Arad , Cererea Unica de Plată pentru sectorul vegetal si zootehnic pentru ajutoarele naționale tranzitoriii și a plăților pentru măsurile compensatorii de dezvoltare rurală.

In acest sens vă informăm că pentru depunerea cererii trebuie să vă prezentați cu urmatoarele documente :

  • Copie de pe cartea de identitate/ buletinul de identitate/ pașaport/ certificatul de înregistrare la oficiul registrului comerțului/ certificatul de înregistrare fiscală, dupa caz, iar în cazul reprezentantului, copie de pe datele de identificare, respectiv carte de identitate/ buletin de identitate/ pașaport și procură notarială ( în cazul persoanelor fizice ) sau delegație de împuternicire ( în cazul persoanelor juridice );

  • Dovada deținerii unui cont bancar activ pe teritoriul României;

  • Documentele care fac dovada utilizării terenului conform art. 5 din Ordinul MADR nr.619/2015,( ADEVERINTA REGISTRU AGRICOL );

  • Documentele care fac dovada utilizării pajiștilor permanente conform art.(5),(6), (6), (7) și (7) din Ordinul MADR nr. 619/2015, cu modificări și completări, în cazul terenurilor închiriate/ concesionate.

  • Documentele care fac dovada utilizării terenurilor agricole aparținând Agenția Domeniilor Statului, conform art.(5) și (6) din Ordinul MADR nr. 619/2015, cu modificări și completări.

La depunerea cererii unice de plată sau a modificărilor aduse acesteia, trebuie să prezentați documentele necesare care dovedesc utilizarea terenului agricol, inclusiv a terenurilor care conțin zone de interes ecologic, precum și a animalelor. Vă informăm că în conformitate cu prevederile art. 5 alin. (8) din Ordinul MADR nr. 619/2015, cu modificări și completări: „Suprafețele declarate în cererile unice de plată pentru care nu se depun documentele care fac dovada utilizării terenului până la data limită de depunere a cererilor unice de plată sunt neeligibile”.

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa funcționarilor de la compartimentul agricol al orașului Curtici.

Vă anexăm Lista cu programarea persoanelor pentru prezentarea la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – APIA – Centrul Județean Arad.

PRIMAR                                                                            REGISTRUL AGRICOL

BAN IOAN BOGDAN


[pdf-embedder url=”https://primariacurtici.ro/wp-content/uploads/2019/03/SKM_C22719030417040.pdf”]

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support