ANUNȚ IMPORTANT – ÎN ATENȚIA CUPLURILOR CURTICENE CARE AU ÎMPLINIT 50 DE ANI DE CĂSĂTORIE


Cu prilejul festivităților publice dedicate sărbătoririi Zilelor orașului Curtici (26 – 28 iulie 2019) vor fi  premiate și cuplurile  curticene care împlinesc 50 de ani de la căsătorie.

În acest sens, Primarul orașului Curtici invită la sediul primăriei orașului Curtici – registratură, de luni până vineri, între orele 09,00-16,00, cuplurile care au implinit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă, să depună cererile pentru acordarea premiului de 500 lei/net, până la data limită de 12 iulie 2019.

Pentru acordarea premiului în bani, cuplurile trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii :
Au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă în anul calendaristic în care solicită premiul de fidelitate și nu au beneficiat de acest premiu de fidelitate.
Au avut domiciliul neîntrerupt, în ultimii 5 ani, în orașul Curtici, anterior depunerii cererii.
Nu au datorii la bugetul local al orașului Curtici.

Ca și în anii anteriori, pentru a intra în posesia premiului de fidelitate cererile se vor depune la sediul Primăriei orașului Curtici şi vor conţine următoarele documente:
– Certificatul de căsătorie – original și copie.
– Acte de identitate buletine/cărţi de identitate – original și copie.
– Adeverinţă că nu au datorii la bugetul local al orașului Curtici.

Decernarea premiilor va avea loc în cadrul Ședinței Festive din data de 27.07.2019, la orele 16,00 în curtea Primăriei orașului Curtici.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support