Înscrierile pentru ediția 2019 a Târgului de Crăciun Curtici

Producătorii de bucate tradiționale, dulciuri sau alte specialități, meșterii populari și artizanii de suveniruri și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă sunt așteptați să se alăture Târgului de Crăciun.

Desfășurat în perioada 20 – 22 decembrie 2019, prima ediție a Târgului de Crăciun Curtici își va deschide porțile în data de 20 decembrie în curtea școlii ”Liceul Tehnologic Ion Creangă Curtici” de pe strada Horia.

Până pe 23 noiembrie, la ora 12:00, sunt așteptați expozanții interesați să-și depună ofertele de participare la târgul de Crăciun. Dintre aceștia, vor fi selectați cei mai inventivi și mai dispuși să le ofere curticenilor o atmosferă de basm în timpul sărbătorilor de iarnă.

Înscrierea se face exclusiv online!!!

Prețul de ocupare a spațiului pentru activitățile comerciale desfășurate în cadrul Târgului de Crăciun din Curtici este de 10 lei/mp/zi (producătorii și meșterii populari care dețin autorizații conform legii beneficiază de o reducere de 30%).

link: https://www.cognitoforms.com/Cccurtici/%C3%8EnscrierilePentruEdi%C8%9Bia2019AT%C3%A2rguluiDeCr%C4%83ciunCurtici?fbclid=IwAR1R_ntrgtosSMazrSa22YGjujVeR58LhNTKHuDx98N72uFosp8ghgrGGvY

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support