Chestionar prinvid elaborarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană

Stimați cetățeni ai orașului Curtici,

Primăria Oraşului Curtici derulează în prezent activitățile necesare elaborării Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană (S.I.D.U.) a orașului Curtici pentru perioada 2021-2027.

Vă rugăm să aveți amabilitatea de a ne sprijini în demersul de a îmbunătăți calitatea vieții în orașul nostru prin completarea chestionarului online, fără a implica informații privind identitatea dumneavoastră (chestionarul este trimis anonim), tocmai de aceea, în vederea atingerii obiectivelor S.I.D.U., vă rugăm să răspundeți la întrebări cât mai exact și veridic.

Astfel că au rezultat 3 tipuri de chestionare, după cum urmează:

1. Chestionar care se adresează nevoilor actuale ale cetățenilor:

https://forms.gle/9LemwFCT9tz1ZKqN9

2. Chestionar care determină prioritățile de dezvoltare în mediul cultural, adresat tuturor cetățenilor:

https://forms.gle/WdhSMwrdpCqxxeLX9

3. Chestionar pentru studiul mediului de afaceri, adresat persoanelor juridice:

https://forms.gle/1EsYWgVPPeCg9ATT9

Strategia de dezvoltare reprezintă un document strategic al cărui scop, în cadrul perioadei curente de programare 2021-2027 (cu implementare până în 2030), este reprezentat de asigurarea unei viziuni coerente de dezvoltare la nivelul orașului, transpuse într-un portofoliu de propuneri prioritare, ideal sprijinite de comunitate și finanțabile de către Uniunea Europeană.

Ca instrument de planificare, Strategie Integrată de Dezvoltare Urbană (SIDU) trebuie să răspundă la nevoile locale de dezvoltare prin implementarea unui proces participativ în care buna guvernanță, colaborarea şi implicarea comunității să reprezinte piloni de dezvoltare și să asigure continuitatea pe termen lung a viziunii de dezvoltare a orașului Curtici.

Durata estimată de completare a chestionarelor: 5- 15 minute.

PRIMAR

BAN IOAN BOGDAN

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support