Chestionar online în vederea elaborării S.I.D.U.

Stimați cetățeni ai orașului Curtici,

Primăria Oraşului Curtici derulează în prezent activitățile necesare elaborării Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană (S.I.D.U.) a orașului Curtici pentru perioada 2021-2027(2030).

Vă rugăm să aveți amabilitatea de a ne sprijini în demersul de a îmbunătăți calitatea vieții în orașul nostru prin completarea chestionarului online, până cel târziu la data de 19 Noiembrie 2021 când se va încheia procesul de colectare a datelor transmise de către dumneavoastră.

Transmiterea acestuia nu implică informații privind identitatea dumneavoastră (chestionarul este trimis anonim).

În vederea atingerii obiectivelor S.I.D.U., vă rugăm să răspundeți la întrebări cât mai exact și veridic până la data limită stabilită.

Astfel că au rezultat 3 tipuri de chestionare, după cum urmează:

1. Chestionar care se adresează nevoilor actuale ale cetățenilor:

https://forms.gle/4VT9ddqDScCQUuZx6

2. Chestionar care determină prioritățile de dezvoltare în mediul cultural, adresat tuturor cetățenilor:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeA0SAX1k3edbMpvzd6Hsts0gAD9gg0zEkAbxXZSKJjmNkGPg/viewform

3. Chestionar pentru studiul mediului de afaceri, adresat persoanelor juridice:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe–caOKkm4NtblaqIIDqhi1ujoZu8E0XsMRRX4pPddkO8Giw/viewform

Strategia de dezvoltare reprezintă un document strategic al cărui scop, în cadrul perioadei curente de programare 2021-2027 (cu implementare până în 2030), este reprezentat de asigurarea unei viziuni coerente de dezvoltare la nivelul orașului, transpuse într-un portofoliu de propuneri prioritare, ideal sprijinite de comunitate și finanțabile de către Uniunea Europeană.

Ca instrument de planificare, Strategie Integrată de Dezvoltare Urbană (SIDU) trebuie să răspundă la nevoile locale de dezvoltare prin implementarea unui proces participativ în care buna guvernanță, colaborarea şi implicarea comunității să reprezinte piloni de dezvoltare și să asigure continuitatea pe termen lung a viziunii de dezvoltare a orașului Curtici.

Durata estimată de completare a unui chestionar: aproximativ 5 minute.

PRIMAR
BAN IOAN BOGDAN

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support