ÎN ATENȚIA TUTUROR CETĂȚENILOR ORAȘULUI CURTICI – Referitor la distribuția de pubele în Orașul Curtici

 

După cum bine știți, sâmbăta și duminica trecută, împreună cu personal angajat al RETIM, am ditribuit pubele pe anumite străzi din localitatea noastră. Din păcate, această variantă nu a fost una dintre cele mai reușite, datorită faptului că s-a pierdut foarte mult timp cu semnarea de contracte noi de către cetățenii care nu au semnat un contract în acest sens, iar unele personae nu au fost găsite la domiciliu.

În cursul acestei săptămâni am avut două întâlniri la Consiliul Județean Arad împreună cu toți primarii din cele 25 de localități din zona I, ADISIGD ARAD și reprezentanții RETIM. La nici una dintre cele două întâlniri nu s-a ajuns la un consens în ceea ce privește distribuția pubelelor în zona din care facem parte, urmând ca luni să avem o nouă întâlnire.

Datorită faptului că nu s-a stabilit încă nici o soluție oficială pentru acestă problemă, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, în urma discuțiilor cu reprezentanții RETIM, SÂMBĂTĂ – 21 APRILIE 2018 și DUMINICĂ – 22 APRILIE 2018, înre ORELE 8.00 – 16.00, reprezentanții RETIM vor fi prezenți la SEDIUL PRIMĂRIEI ORAȘULUI CURTICI pentru a încheia contracte cu cei care nu au semnat încă și pentru a consemna în cadrul contractelor seriile pubelelor pentru cei care au încheiat contractul de salubrizare. Pubelele vor fi distribuite ulterior, în cel mai scurt timp posibil către cetățeni la domiciliul fiecăruia.

Am fost anunțați, de asemenea de către oficiali ai RETIM despre faptul că pubelele destinate deșeurilor menajere rămân cele pe care le dețineți deja, deoarece au fost achiziționate de la FCC – ASA.

 

Vom reveni cu detalii.

Cu respect,

Primar – Bogdan Ban

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support