Premiera spectacolului „Internetul şi sătenii” – vineri, 5 mai, ora 20.00

Casa de Cultură a orașului Curtici anunță premiera spectacolului ”Internetul și sătenii”.
Spectacolul oferit de asociația Scenic Art în colaborare cu Primăria orașului Curtici are ca subiect lumea satului și întâlnirea ei cu tehnologia modernă. Scenariul piesei se doreşte a fi nu doar aducător de zîmbete sau chiar de râset sănătos ci şi un îndemn de întoarcere la izvoare, o reorientare a atenţiei noastre spre ceea ce ne defineşte şi ne reprezintă în faţa atâtor curente, orientări şi preocupări moderne nu întotdeauna aducătoare de bine şi bunătate.

Piesa este scrisă de Gheorghe Hodre, cel care a creat brandul „Bace Toghiere“ , cel mai iubit brand din regiunea Crişana, care promoveaza poveștile din lumea satului. Bace Toghiere a fost înființat în anul 2007 , a publicat volume de povestiri și poezie în grai, a avut numeroase apariții la radio, în presă, a participat la numeroase festivaluri, promovând tradițiile, obiceiurile, graiul, intâmplările din lumea românească.

Actorii Teatrului Ioan Slavici Arad: Constantin Florea, Mariana Tofan, Marian Parfeni și Alina Fabri aduc pe scenă personajele piesei.

INTRAREA ESTE LIBERĂ

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support